Qui som

L’EQUIP

Som la Laura i l’Imre dos amants de viatjar, de conèixer món, i sabedors, precisament per aquestes raons, de l’importància actual dels idiomes en el món d’avui dia. A més, som professors d’anglès i alemany.

Viatgem amb els estudiants a Irlanda durant el mes de Juliol  i un de nosaltres, sempre, es queda durant les tres setmanes per controlar el procés d’aprenentatge.

EL PROJECTE

Aquest projecte neix amb l’objectiu d’optimitzar l’aprenentatge dels estudiants que duen a terme un curs d’Anglès a l’estranger. Empíricament, en els últims 8 anys, ens hem adonat que una gran majoria d’estudiants que cursen un programa d’aprendre Anglès a l’estranger aprenen relativament poc, degut principalment a la mala qualitat de l’ensenyament, a famílies poc motivades a ensenyar o al fet que l’estudiant està en contacte a l’escola amb un nombre massa alt d’estudiants de parla espanyola. És per això que creàrem Learning Xperience, per tal d’optimitzar l’aprenentatge del teu fill, donant el màxim valor a aquesta inversió.

AMB QUÈ ENS DIFERENCIEM?

Oferim escoles amb un percentatge baix d’estudiants de parla espanyola i amb famílies degudament seleccionades juntament amb amics nostres a Irlanda, amb una tutorització personal durant tota l’estada, per assegurar-nos que el teu fill optimitza al màxim el seu temps. És important fer activitats a l’escola, però sense descuidar-se de les activitats familiars. És per això que donem tanta importància a les famílies.

LOCALITZACIONS

Hem seleccionat cuidadosament diferents escoles d’idiomes: una a Dublín, una al centre de Irlanda i dues a la costa Oest, amb diferents activitats segons l’escola, desde programes culturals a esportius. Assegura’t que el teu fill aprèn Anglès i es desenvolupa en un entorn internacional irlandès.

Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.

NUMERO DE PLACES:

Treiem un mínim de places que s’obren al públic l’1 de Novembre de cada any. En total només portem 20 estudiants.

On som

Learning Xperience
School
Rambla Mestre Jaume Torrents, nº 43, local 4

La Roca del Vallès

Contacte

Telf. 93.025.64.32

reserves@learningxperience.com

Obrim inscripcions

Classes d'Anglès i Alemany inscripcions a partir del 12 de Setembre

Incripcions pels cursos d'estiu a partir del 2 de Novembre. 

Segueix-nos a