Blog

Tancat per Setmana Santa

Learning Xperience informa que la nostra escola romandrà tancada per vacances de Setmana Santa del 9 d'abril al 18 d'abril, ambdòs inclosos. Happy Easter! Frohe Ostern!

read more

Tancat per vacances de Nadal

Avui és l'últim dia d'aquest primer trimestre i aprofitem per informar-vos que la nostra escolaromandrà tancada del 23 de Desembre al 9 de Gener, ambdós inclosos, per vacances de Nadal.Esperem que tingueu unes bones festes i una feliç entrada d'any 2022.

read more

Inscripcions obertes pel curs 2021-22

Ja tenim obertes les inscripcions per aquest futur curs 2021-22Com cada any, recordem que la nostra escola té una capacitat limitada d'alumnes.Si estàs interessat/da, afanya't o et quedaràs sense plaça!  

read more

Inscripció intensius d’estiu oberta

Ja tenim obertes les incripcions pels nostres intensius d'estiu 2021.Busques millorar el teu nivell, pujar-ne un o iniciar una llengua nova?Els nostres intensius són ideals per aconseguir-ho!Informa't sense compromís! 

read more

Cancel·lats els viatges a Irlanda summer 2021

Learning Xperience informa, amb molta tristor, que donada la situació mundial actual amb el virus COVID-19, queden cancel·lades aquest estiu 2021 les estades d'idiomes a Irlanda per la seguretat de tots els nostres alumnes i membres de Learning Xperience.Tornarem a...

read more

Tancat per vacances

Learning Xperience romandrà tancat del 22 de desembre al 7 de gener (ambdós inclosos) per les vances de Nadal.Els desitgem bones festes i bona entrada d'any 2021.

read more

Obertes inscripcions estades a Irlanda 2021

Vols millorar el teu anglès?Vols viure una experiència única?Amb Learning Xperience pots viatjar a Irlanda a l'estiu 2021 i aprofundir en el teu coneixement de l'anglès i gaudir d'una experiència única.Places molt limitades!

read more