Cursos d'estiu

Irlanda

Perquè Irlanda?

Irlanda es un país nadiu de parla anglesa, amb una població reduïda, fent que els nostres alumnes puguin gaudir de les seves estades fora de les aglomeracions que podem trobar en altres països com Anglaterra. A més, els nostres programes es troben tots ells a la República d’Irlanda, fent que viatgem sempre dintre de la Unió Europea, i facilitant els nostres trasllats i desplaçaments.

A més, Irlanda es un país acollidor, preciós i amb una gent de tracte afable i vitalista. Els nostres alumnes es trobaran com a casa.

Com treballem?

Treballem amb grups reduïts, d’uns 8/10 alumnes per programa, en els casos amb més capacitat (altres dels nostres programes són amb una capacitat de 2 alumnes).

El nostre equip viatja amb ells en tot moment, monitoritzant els alumnes i ajudant-los en la seva transició si fos necessari. Tractem els alumnes amb la delicadesa i respecte que mereixen, i fem de vincle entre els dos mons des de la proximitat i el tracte personal.

No enviem treballadors poc formats, ni desmotivats, el nostre equip el formen persones de confiança que estaran sempre disponibles per a les famílies que així ho necessitin.

Què oferim?

Oferim programes diversos per a tots els gustos, car, entenem que tots som únics i ens interessen coses diferents, i per tant, oferim un ventall elevat de possibilitats per cadascuna d’aquelles persones que vulgui formar part dels nostres grups d’estiu. Oferim estades en campus irlandesos amb nadius; cursos d’anglès amb activitats com pot ser el surf, la hípica, activitats diverses; estades en granges irlandeses….

Són programes només per nens i joves?

No, oferim estades per a adults i per famílies senceres. No és necessita un gran nivell d’anglès ni una edat concreta, només moltes ganes d’aprendre i esperit aventurer.

No dubtis en contactar-nos